Het nieuwste product van FarmFood is verkrijgbaar bij ’t Hondenkeldertje

Ervaar zelf het gemak van de “Farm Food Fresh Menu”, Complete zacht gestoomde vers-vleesvoeding in een makkelijke pouch verpakking.

Op de Spuidagen hebben we het product geïntroduceerd, misschien heb je het wel gezien op onze kraam. FF Fresh Menu is een complete voeding voor de hond van elke leeftijd. Met dit nieuwe product heeft Farm Food een volledig assortiment hondenvoeding, bestaande uit geperste brokken, vers-vlees en natvoer.

De samenstelling van de producten passen heel goed bij elkaar en daarom ook goed met elkaar te combineren. Wil je je trouwe viervoeter een keertje verwennen, dan is een brokmaaltijd goed te vervangen door de zacht gestoomde maaltijd.

Maar de baasjes die vers-vlees geven hebben met dit product de echte oplossing binnen handbereik.
De zacht gestoomde maaltijd is net als de complete vers vlees (diepvries) maaltijden op basis van dezelfde smaken. Dat zijn Pens & Hart en de smaak Rundvlees.

Nu de vakantie voor deur staat, is het makkelijk om de houdbare pouch verpakkingen mee te nemen. Een extra vriezer meenemen op vakantie is nu niet meer nodig en je trouwe viervoeter kan toch genieten van een heerlijke Farm Food maaltijd.

Alleen pure en natuurlijke ingrediënten worden gebruikt en Farm Food Fresh Menu bevat geen kunstmatige additieven zoals chemische antioxidanten, conserveermiddelen, bindmiddelen, kleur-, geur- en smaakstoffen. Het is een goede bron van natuurlijke prebiotica voor een gezonde en stabiele darmflora. Er wordt geen kip gebruikt in het voer en is uitermate geschikt voor als de hond hiervoor allergisch is.

Kom je bij ons langs in de winkel? We zitten in het centrum van Oud-Beijerland, de ingang zit aan de Bierkade bij de haven. Dit product is natuurlijk ook in onze webshop te bestellen of te reserveren.

hondenkeldertje
pouchzakjes-farmfood-gesneden-2

’t Hondenkeldertje

Oostdijk 13
3261 KB Oud-Beijerland

By | 2017-07-30T13:03:02+00:00 juli 2017|Tags: |