De Man Tabakspeciaalzaak 2016-12-02T15:08:08+00:00
De Man Tabakspeciaalzaak - rookwaren, tijdschrijften, loterijen, waterpijp, sigaren, sigarenboer, sigaretten, aanstekers, snoep

Tabakspeciaalzaak De Man vindt u aan de Oostdijk 35 in Oud-Beijerland
  • Sigarenboer Hoeksche Waard
  • Tabakshop Hoeksche Waard
De kleine, maar O zo gezellige tabakswinkel & giftshop heeft een zeer uitgebreid assortiment sigaretten, sigaren, pijptabak, electrische sigaretten, pijpen en natuurlijk alle aanverwante rookartikelen.

Ook voor de luxere rookartikelen bent u bij De Man aan het juiste adres. Van luxe aanstekers tot waterpijpen en alles daar tussenin, u vindt het er allemaal. Tevens kunt u er terecht voor tijdschrijften, kadoartikelen, snoepwaren en natuurlijk om uw (Staats)loten te kopen. Zoekt u iets specifieks? Vraag in de winkel of ze het in het assortiment hebben, mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan zal De Man Tabakspeciaalzaak alles in werk stellen om aan uw wensen te voldoen, want kwaliteit & service hebben ze hoog in het vaandel staan.

Op de website van De Man is een webshop te vinden. Daar kunt u 24/7 op uw gemak naar toe surfen om uw tabak te bestellen. Vindt u het niet in de webwinkel, dan kunt u altijd even bellen of mailen. De Man Tabakspeciaalzaak bezorgt het zelfs bij u aan huis.

Contactpagina & openingstijden

Eind 2013 kreeg ik de kans om deze Tabakspeciaalzaak over te nemen. Na een aantal jaren in dienstverband te hebben gewerkt, nam de behoefte om iets voor mezelf te beginnen toch de overhand. Het ondernemersschap zit in ons bloed en kruipt dan toch waar het niet gaan kan. Best spannend, maar met veel ondernemers enthousiasme en de expertise van voormalig eigenaar Dhr. Van Rossum zijn we van start gegaan en zorgen we ervoor dat onze klanten met dezelfde égards en professionaliteit geholpen worden. Kwaliteit en service! Dat staat bij ons voorop!
Bij ons kunt u ook terecht voor:  OV Oplaadpunt  –  DHL  –  Staatsloterij  –  Krasloten  –  Tijdschriften  –  Telefoon- & computerkaarten  – Wenskaarten  –  Kadokaarten  –  Lotto / Toto  –  Dagbladen  –  Koffie & Thee