De Boeken Bron 2016-12-02T15:08:12+00:00

Uw-eigen-boek-laten-maken-

Welkom    boeken    kunstboeken    magazines    extra service    portfolio    contact
 

De Boekenbron is een jong bedrijf, bestaande uit een team van ervaren professionals, die uw idee tot een eigen boek kunnen verwezenlijken.

Ons team, stuk voor stuk professionals met ieder minimaal 15 jaar ervaring in de grafische industrie, speelt in op de stijgende behoefte aan het zelf uitgeven van boeken en/of magazines. Dat is ons vak, daarin zijn wij thuis en al die kennis en ervaring is nu voor u beschikbaar. Want uw boek is het waard om gelezen te worden!

Persoonlijke aandacht, perfectionisme en kwaliteit zijn bij ons vanzelfsprekend.
Geen standaardmaten waar u uit moet kiezen, maar u kunt zelf uw formaat boek en papiersoort bepalen. Uiteraard adviseren wij u graag, zeker wanneer een alternatief passender is binnen uw budget.

Indien gewenst komen wij bij u langs of bent u van harte welkom bij op ons kantoor.
Of het nu om 1 boek gaat of om duizenden exemplaren, elk boek krijgt bij ons de aandacht die onze klanten van ons gewend zijn. Zodat wij u met trots uw eigen boek kunnen overhandigen op de afgesproken datum. Want: afspraak is afspraak!

Boeken

U zoekt een vertrouwd adres voor een (bedrijfs)jubileumboek, uw zelfgeschreven roman, thriller of kinderboek? Bij De Boekenbron kunt u terecht voor de verdere uitwerking van uw idee. Ons team van drukwerkspecialisten, ontwerpers, schrijvers, fotografen en illustratoren staat voor u klaar.

Kunstboeken

Voor elke kunstenaar die zijn (levens)werk in gedrukte vorm wil uitgeven, is het prettig te sparren met een creatieve partner die veel affiniteit heeft met kunstboeken.Eén van onze specialiteiten is het ontwerpen en het begeleiden van het drukproces van kunstboeken.

Magazines

Ons team is ook gespecialiseerd in de productie van magazines, brochures, manuals, jaarverslagen etc. Met regelmaat maken wij brochures betreffende projectontwikkelingen en de jacht- en scheepsbouw. Heeft u ideeën die mogelijk prima in dit format passen? Graag willen wij met u kijken hoe we daar met maatwerk uw product op een unieke wijze in kunnen verpakken. U doet aan marketing, maar bereikt u uw doelgroep? Dit is anders dan standaard en zeker niet duurder dan onopvallend drukwerk.

De Boekenbron werkt met de leveringsvoorwaarden van de KVGO. Lees meer…

De Boekenbron Uw eigen boek maken?

Vestiging Zuid-Beijerland

Ambachtsstraat 6
3284 XW Zuid-Beijerland
Tel. 0186 – 6 8080 6
Vestiging Oud-Beijerland

Nobelstraat 57
3262 PL Oud-Beijerland
Tel. 0186 – 6 8080 6