Borduurcentrum Hoeksche Waard 2016-12-02T15:07:53+00:00

Borduurcentrum-Hoeksche-Waard

Borduurcentrum Hoeksche Waard heeft een brede kennis in huis op het gebied van textielbewerking. Ruime ervaring in het borduren en bedrukken van diverse soorten kleding. Een ruime keuze uit verschillende lettertype’s voor uw teksten en/of logo. Natuurlijk kunt u ook een eigen ontwerp laten maken.

Borduurcentrum-Hoeksche-Waard---bordurenBorduren is een eeuwenoude techniek welke de laatste 20 jaar enorm in populariteit is toegenomen. Mede door de snelle ontwikkeling van de tegenwoordig uiterst moderne machines is tegenwoordig bijna alles mogelijk tegen redelijke prijzen, in veel gevallen zelfs concurrerend met bedrukken van kleding. Wij borduren met slijt-en kleurvaste polyester garens, welke een gegarandeerd blijvend mooi resultaat geven, ook na vele wasbeurten. Wij leveren en borduren alle denkbare kleding. Er geldt bij ons geen minimum aantal!

Borduren is altijd maatwerk
Elke borduring is anders. Dit komt omdat het aantal borduursteken per logo of tekst varieert. Een klein logo kan bijvoorbeeld veel steken bevatten, terwijl dit bij een grote tekst niet het geval hoeft te zijn. We zullen dit dus bij elke aanvraag moeten bekijken om een passende prijsopgave te kunnen doen. Dit is natuurlijk geen enkel probleem. Vrijblijvend nemen we elke nieuwe aanvraag voor je onder de loep!

Bedrijfskleding borduren
Het borduren van bedrijfskleding wordt steeds populairder. Bedrijven willen zich graag op een mooie manier onderscheiden van de rest. Dan is het de beste optie om bedrijfskleding te borduren, omdat onze garens kleurecht zijn en wasbaar tot 95° Celsius. Vooral in de horeca is dit een vereiste. Daarbij komt dat bedrijfskleding fiscaal aftrekbaar is als er minimaal 70 cm2 is geborduurd met uw logo of naam. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Is het nog niet helemaal duidelijk en wil je iets vragen? Neem gerust contact met ons op.

Borduurcentrum-Hoeksche-Waard---bedrukkenNaast het borduren kunnen wij ook bedrukken….

Wij zijn specialist in het bedrukken van uw persoonlijke boodschap. Bij ons is alles mogelijk.

Wij garanderen kwaliteit, duidelijkheid en snelle service. Wij kunnen uw bedrijfskleding en promotiematerialen voorzien van een zeefdruk (Flexitransfer) of een plottertransfer.

Wij brengen de hoge kwaliteit bedrukking rechtstreeks aan op de stof en voelen zeer soepel aan. Een groot voordeel is dat de kleding daardoor aangenaam blijft aanvoelen bij het dragen. Opdrukken kunnen worden geleverd in meerdere kleuren. Dit natuurlijk geheel in de stijl van uw bedrijf of vereniging. De minimale afname met bedrukken is vanaf 15 stuks.

Voor een vrijblijvende offerte of een persoonlijk advies op maat kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee.

Borduurcentrum-Hoeksche-Waard---garensWij werken met de Polyneon van Madeira

Van top kwaliteit en “made in Germany by MADEIRA”: Dat is POLYNEON kwaliteit.

POLYNEON wordt door een speciaal door MADEIRA ontwikkelde Ver­streckverfahren gefrabiceerd. Dit is een garantie daarvoor dat het op elke borduurmachine toepasbaar is zonder de lussen te vormen die normaal gebruikelijk zijn.

POLYNEON wordt bij MADEIRA op een speciale manier geverfd en is daardoor enorm chloor resistent. Om deze reden kan MADEIRA het zich veroorloven ook op de kleurkaart met chloor bestendigheid te pronken: Chloor behandeling voor een half uur, tot 30°C en met 20 g chloor/liter. POLYNEON kan daarom ook aan andere extreme omstandigheden blootgesteld worden.

Een verder pluspunt van POLYNEON is, dat het over een mooie glans beschikt, die al bijna de virtuositeit van MADEIRA CLASSIC bereikt.

POLYNEON is de eerste keuze voor sterk belastbaar garen en borduurwerk op textiel dat extreem vaak gewassen moet worden.

Borduurcentrum-Hoeksche-Waard---Maasdam

Borduurcentrum Hoeksche Waard is onderdeel van

Reynders Design
Roodborst 31
3299 BW Maasdam
Telefoon: 078 – 6455777 of 06-22508560
Email: info@reyndersdesign.nl

Website: www.borduurcentrumhoekschewaard.nl

Gezien in de Hoeksche Waard - FacebookVind Borduurcentrum HW ook op facebook

Borduren-t-shirts-Hoeksche-Waard
Bij Borduurcentrum Hoeksche Waard kunt u alles laten borduren of laten bedrukken. Bekijk de gallery op de website voor het uitgebreide portfolio.

Voor zowel bedrijven als particulieren.

  • Borduurcentrum---De-Man-Tabakspeciaalzaak
  • Borduurcentrum-Hoeksche-Waard1
  • Paraplu-bedrukt---Borduurcentrum-Hoeksche-Waard