Bibelot 2016-12-02T15:08:08+00:00
Bibelot - Jewelry, Watches and Gifts

BIBELOT – Horloges, sieraden, kadoartikelen & wenskaarten

header_men_watches_072814Bibelot verkoopt Sieraden, Horloges en vele soorten kadoartikelen. Ook kunt er terecht voor de mooiste, leukste en meest originele wenskaarten. Het uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat u voor elke gelegenheid precies dat kan vinden wat u zoekt bij Bibelot. Arno en Patty Westdijk zijn uiterst zorgvuldig in het samenstellen van het assortiment en blijven volledig op de hoogte van de laatste modetrends. Dat vindt u absoluut terug in de winkel. Uiteraad zijn sieraden aan mode onderhevig. “Wij doen er alles aan om helemaal op de hoogte te blijven van de laatste Musthaves en zorgen ervoor dat het bij ons verkrijgbaar is”. Denk aan grote merken zoals Diesel, DKNY, Esprit, maar ook kleinere merknamen zijn bij Bibelot verkrijgbaar. Het is altijd de moeite waard om even binnen te wandelen, want de collectie wisselt steevast regelmatig.
Donna-Karen-NY-by-BibelotWij, van Gezien in de Hoeksche Waard, adviseren u om de website te bezoeken voor de vele producten die verkrijgbaar zijn bij Bibelot. Het Bibelot Moodboard is slechts een kleine impressie van wat Bibelot u te bieden heeft. Een tweede aanrader is om de facebookpagina  te volgen. Daar vindt u alle laatste nieuwe producten, modetrends, tips, maar bijvoorbeeld ook servicegerichte berichten, want dat de service hoog is bij Bibelot staat als een paal boven water!
[/fusion_imageframe]
logo-kleinVeilingpassage 2     3262SX   Oud-Beijerland   Tel:0186-623 242  Email:info@bibelot.nl    Website: www.bibelot.nl Gezien in de Hoeksche Waard - Facebook                                                          Volg de cadeauwinkel ook op Facebook