Slaapboulevard Kwakernaat – Uw beddenspecialist Hoeksche Waard 2016-12-02T15:07:34+00:00
Home
Merken
Slaapassortiment
Acties
Uitverkoop
Over Kwakernaat
Contact

BEDDENSPECIAALZAAK KWAKERNAAT

DE BESTE MERKEN BEDDEN EN BEDTEXTIEL IN REGIO ROTTERDAM

Slaapboulevard Kwakernaat
Boonsweg 7, 3274 LH Blaaksedijk
Industrieterrein Heinenoord (Rotterdam)
*
Bel 0186 – 60 13 55
 
Beddenspeciaalzaak Kwakernaat is de slaapkamer specialist met het grootste assortiment bedden en bedtextiel in de regio Hoeksche Waard en Rotterdam.
U vindt bij ons alle topmerken boxsprings, lattenbodems, matrassen, complete slaapkamers, seniorenbedden, slaapkamerkasten en  tienerkamers onder één dak. Alle sferen en stijlen zijn er vertegenwoordigd. Neem de tijd en kijk eens rustig bij ons rond in onze showroom van maar liefst 4000 m2. En vooral: probeer de bedden uit. Want als u op een bed gelegen heeft, weet u pas of het aan uw slaapwensen voldoet. Onze adviseurs, slaapspecialisten bij uitstek, helpen u graag op weg en vertellen u alles over het bed dat bij u past.
Openingstijden
maandag 13.00-17.30 uur
di t/m do 09.00-17.30 uur
vrijdag 09.00-21.00 uur
zaterdag 09.00-17.00 uur

BEDDEN VAN DE BESTE MERKEN

WAT IS UW FAVORIETE SLAAPKAMER MERK?

Als u op zoek bent naar een bed van kwaliteit, vindt u bij Kwakernaat gegarandeerd het bed van uw dromen. Wij verkopen alleen bedden van de beste merken. Voor iedere behoefte en voor ieder budget hebben wij een perfect slaapsysteem. En bedenk: kwaliteit is niet altijd synoniem aan duur.

Bekende bedden merken die u bij ons in de slaapkamer showroom vindt zijn Auping, Tempur, VI Spring, Carpe Diem, Swiss Flex, Ultima, Pullman, Hulsta en Lifetime.Kijk gerust vast even rond op de site. Heeft u meer advies nodig? Kom dan naar onze slaapkamer showroom in Heinenoord. Onze deskundige medewerkers vertellen u alles wat u weten moet.
  • Swissflex-Hoeksche-Waard
  • Dauny Rotterdam
  • Vandyck Hoeksche Waard
  • Schlossberg Hoeksche Waard
  • Slizing Hoeksche Waard
  • Kinderkamers-Hoeksche-Waard
  • Tienerkamer hoeksche waard