Autorijschool Marco van Die 2016-12-02T15:08:13+00:00
Autorijschool-Hoeksche-Waard---Marco-van-Die

Van harte welkom op de pagina van Autorijschool Marco van Die. – autorijles Hoeksche Waard

Autorijles Hoeksche Waard

Marco is in 2008 begonnen met zijn autorijschool. Voor een leerling begint het allemaal met een proefles. Een proefles is gratis. Er wordt dan bepaald wat jouw niveau is.

In principe worden de lessen gegeven in blokken van 100 minuten. Dat is zo efficiënt dat een leerling uiteindelijk ongeveer 10 % minder lessen nodig heeft.

Bij voorkeur wordt de tussentijdse toets opgenomen in het lespakket. Een tussentijdse toets verhoogt de kans om in 1 keer te slagen aanzienlijk. De tussentijdse toets is een rijtest die verloopt als een echt examen. Een goede gelegenheid om alvast te wennen aan het rijexamen en om eventuele nervositeit weg te nemen. Na afloop van de toets krijgt u advies over de examenonderdelen waar u nog extra aandacht aan moet besteden.

Tijdens de toets kunt u een vrijstelling verdienen voor het onderdeel bijzondere verrichtingen op het eerstvolgende rijexamen.

Meerdere malen rijles per week is mogelijk. Dat is efficiënter dan 1 les per week. Totaal heeft u dan minder rijlessen nodig om uw rijbewijs te halen! Indien u een spoedopleiding wenst is dit altijd mogelijk.

Het slagingspercentage van de autorijschool is circa 65 %. De autorijschool behoort daarmee tot de beste rijscholen van de regio Hoeksche Waard. De examenplaats is Dordrecht. Marco geeft op een jonge en frisse manier rijles geheel volgens de nieuwste didactische (onderwijskundige) voorwaarden en schoolt zich regelmatig bij.

Tevens is Marco gediplomeerd Faalangstinstructeur en kan zich hierdoor prima inleven in leerlingen die met een dergelijke angst te kampen hebben. Bezoek de website van Marco voor nog veel meer informatie over hoe een autorijschool te werk gaat.

Waarom kiest u voor Autorijschool Marco van Die?

  • Les in een prettige sfeer van een vaste instructeur
  • Priveles voor hetzelfde tarief 
  • De lestijd is 100%: uw tijd wordt volledig benut! 
  • Vanwege de uitgebreide en flexibele werktijden is het mogelijk om meerdere lessen per week te volgen.
  • De rijschool staat voor kwaliteit en veiligheid!
  • Lid van de Bovag.

Autorijschool Marco van Die

Vlasakkers 31  3273XG  Westmaas Tel: 06-4476 8446

Email: info@autorijschoolmarcovandie.nl

Website: www.autorijschoolmarcovandie.nl