AutoHoudersShop – webwinkel 2016-12-02T15:08:17+00:00
  AUTOHOUDERS       FIETSHOUDERS       TABLETHOUDERS       ACCESSOIRES       CELL BUCKLE       NIEUW

auto-houders-shop-strijen

Bij de autohoudersshop worden nieuwe, unieke en erg praktische auto- en fietshouders van verschillende merken verkocht. Merken zoals Tetrax, Brodit, Muvit, iGrip, Nokia en Cell-Buckle.

cell-buckle-met-balk

Alle autohouders kenmerken zich door hun eenvoudige maar tegelijk zeer stevige en stabiele montage. Er zijn diverse uitvoeringen auto- of fietshouders en er is voor ieder apparaat wel een oplossing voor in de auto, fiets of motor!

Schermafbeelding 2014-10-13 om 02.10.37

koopjes-knop
 
ipad-houder-auto
  

auto-houder-allerlei
Uitgangspunt bij autohouders die in de autohoudersshop worden verkocht, is dat de montage simpel en eenvoudig gedaan kan worden en u niet hoeft te boren of te schroeven.

tetrax-fix
nokia-cr123
tetrax-bundel-deal

bone-horn-stand-2
muvit-extreme-fiets
brodit-ipad-houder

Bij de autohoudersshop worden nieuwe, unieke en erg praktische auto- en fietshouders van verschillende merken verkocht. Merken zoals Tetrax, Brodit, Muvit, iGrip, Nokia en Cell-Buckle. Alle autohouders kenmerken zich door hun eenvoudige maar tegelijk zeer stevige en stabiele montage. Er zijn diverse uitvoeringen auto- of fietshouders en er is voor ieder apparaat wel een oplossing voor in de auto, fiets of motor! Uitgangspunt bij autohouders die in de autohoudersshop worden verkocht, is dat de montage simpel en eenvoudig gedaan kan worden en u niet hoeft te boren of te schroeven. De Politie controleert extra op het gebruik van een smartphone in de auto! Koop nu een goede autohouder in combinatie met oordopjes en voorkom een boete van € 220,-!