PERSBERICHT

EEN UNIEKE AVOND VOOR VROUWEN BIJ AUTO BINNENMAAS

Ladiesevent Auto Binnenmaas

Op vrijdagavond 18 november organiseren Auto Binnenmaas en Auto Ridderkerk een unieke avond voor vrouwen in de Nissan/Kia vestiging aan de Boonsweg 3a in Heinenoord.

Op een marktplein staan diverse exposanten met producten op het gebied van beauty. Er is een wijnproeverij, er is een espressobar, er zijn hapjes, demonstraties en er is live muziek van de Amazing Stroopwafels.

amazing-stroopwafels

Dick van Dijk, eigenaar van het familiebedrijf is enthousiast over de avond. “Wij willen een keer de mensen uitnodigen die wat minder met auto’s, techniek en het garagebedrijf hebben. We willen ze op een leuke manier betrekken bij alles wat er komt kijken bij een garagebedrijf. En er lijkt behoeft te zijn aan zo’n kennismaking. Al meer dan 100 personen hebben zich ingeschreven. We zullen ze dan ook zeker niet teleurstellen. We zullen zorgen voor een groots welkom bij de entree van onze feestelijk aangeklede showroom waarna ze de hele avond kunnen genieten van het gevarieerde programma. Deze avond past echt bij ons bedrijf. We houden van persoonlijk contact, doen veel voor onze klanten en voelen ons betrokken bij de regio”.

Auto Binnenmaas viert dit jaar haar 30 jarig jubileum

Ook dat is een reden voor het bedrijf om eens extra uit te pakken. In deze 30 jaar is het bedrijf gegroeid naar twee vestigingen die Nissan en Kia vertegenwoordigen in de Hoeksche Waard en Ridderkerk en omgeving, een eigen lease- en verzekeringsmaatschappij. En de volgende generatie staat al klaar om het roer over te nemen.De twee optredens van de Amazing Stroopwafels zullen bijzonder zijn. “Wij denken dat veel mensen hier al speciaal voor komen” aldus Rogier van Dijk, de zoon van Dick van Dijk die het Nissan/Kia dealerbedrijf in Ridderkerk leidt. “Bij eerdere optredens ging het behoorlijk los. Met hun aanstekelijke nummers waaronder een aantal grote hits weten ze iedereen te raken. De avond zal zeer afwisselend zijn. We hebben een auto waarvan de schade moet worden geschat, onze monteurs leggen de moderne techniek uit, we hebben aanbiedingen, er zijn mooie prijzen en na afloop voor iedereen een goodiebag. We kijken echt uit naar deze speciale avond”.

Rogier van Dijk heeft nog een belangrijke mededeling. Door het grote aantal aanmeldingen is het aantal resterende plaatsen voor deze avond, die om 19.00 uur start, beperkt. Wilt u langskomen dan is aanmelden vooraf verplicht. Dit kan via een e-mail naar marketing@autobinnenmaas.nl of door een telefoontje naar één van beide vestigingen. “Wij hopen niemand teleur te hoeven stellen” aldus Rogier van Dijk. Maar vult hij aan “vol=vol, want we willen iedereen voldoende aandacht kunnen geven”. Meer info is te vinden op de website van Autobinnenmaas, www.autobinnenmaas.nl.

Auto Binnenmaas Boonsweg 3a
3274 LH Heinenoord

0186-603188

www.autobinnenmaas.nl

info@autobinnenmaas.nl

auto-binnenmaas-ladies-night
By |2016-12-02T15:09:07+00:00november 2016|Tags: , |