bouwbedrijf hoeksche waard

Kent u het TV programma Boeven in de bouw?

Het zal je maar gebeuren…

Je hebt een eigen huis en je wilt graag verbeteringen aanbrengen. Je werkt hard, hebt een aantal jaar gespaard en hebt besloten om een deel van je zuurverdiende spaarcenten te investeren in je huis.

Op zoek naar een aannemer… en daar begint het..

Op internet vind je vele aanbieders, ZZP’ers, Bouwbedrijven, Aannemers, Dakkapel specialisten etc… Er zijn veel websites te vinden die best goed ranken in google, waardoor je al snel denkt dat je te maken hebt met een solide, betrouwbaar bedrijf. Helaas blijkt in de praktijk dat dat niet altijd iets zegt.

Malafide bedrijven gaan failliet en jij zit met een half afgemaakte klus of erger : ze zijn er niet eens aan begonnen! .. en het enige wat je kunt doen is fluiten naar je centen!

AANBETALINGEN in de bouw

Een beetje aannemer vraagt geen grote aanbetalingen. Als het gaat om een ZZP’er, die vraagt meestal alleen een aanbetaling voor de materialen die aangeschaft moeten worden om de klus te klaren. Laat je dus niets wijsmaken als iemand zomaar 40-50% aanbetaling vraagt. Dat is niet de normale gang van zaken. Het gaat eerder over het risico wat de aannemer heeft als hij een opdracht aanneemt. Denk bijvoorbeeld aan op maat gemaakte kozijnen. Als de klus niet door zou gaan of de opdrachtgever kan niet betalen, dan zit de aannemer met kozijnen waar hij niets meer mee kan. Voor dat soort zaken wordt meestal wel een aanbetaling gevraagd.

Een aanbetaling van 30% is niet ongebruikelijk, maar het betekent wellicht ook dat die aannemer geen krediet heeft bij zijn leveranciers, waar normaal gesproken een betaaltermijn van tenminste 30 dagen voor staat. U kunt ook wat referentie adressen vragen, een solide & betrouwbare aannemer zal hier geen enkel bezwaar tegen hebben.

EEN AANNEMER KIEZEN

Het beste kun je een aannemer kiezen waarvan je weet dat ie vakwerk levert. MOND-TOT-MOND reclame is nog altijd de beste reclame. Je vrienden en familie hebben er niets aan om je een “Boef in de bouw” aan te bevelen. Wij van Gezien in de Hoeksche Waard zouden dit soort bedrijven zelfs verwijderen van onze website of in eerste instantie niet eens toevoegen.

bouwservice floris den hartog

Voor wat betreft de Hoeksche Waard bevelen wij Floris den Hartog aan. Deze man levert vakwerk! Is serieus met zijn vak bezig en realiseert zich als geen ander dat 100% tevreden klanten zijn beste visitekaartje zijn. Met passie & liefde voor zijn vak!

aannemer hoeksche waard

Aannemer Hoeksche Waard

Bouwservice Floris den Hartog
dhr. F.A. den Hartog
‘s-Gravendeel

tel: 078-6735834
fax: 078-6735836
info@bouwserviceflorisdenhartog.nl

www.bouwserviceflorisdenhartog.nl

By | 2016-12-02T15:09:15+00:00 oktober 2016|Tags: , |